Welkom bij Biodanza!
Biodanza is bewegen op muziek. Je beweging geeft je een bepaald gevoel. De muziek is vaak onze leidraad. Niet het denken, maar onze eigen reacties op muziek staan centraal. Je voelt je goed! Je voelt  verbinding met jezelf, de ander, de groep en met alles wat leeft. Dat maakt dat je lekker levend voelt.

Ik ben Miranda van Keulen en ik geef vanaf 2003 Biodanza workshops. Dat doe ik in Zaandam, aan de Zaan en in Purmerend. In het oude centrum (waar snelle bussen van en naar Amsterdam CS in 20 min. gaan).  

Biodanza is de dans van het leven. Het is afgeleid van "bios” dat leven betekent en "danza” dat het beste vertaald kan worden als "samenhangende bewegingen die vol van betekenis zijn”. Biodanza is dansen met bewegen vanuit een impuls, een gevoel. Je hoort muziek. Die muziek doet iets met je en dat gevoel laat jou bewegen. Om zo te kunnen bewegen dat het klopt. Dat je voelt dat je leeft. Biodanza kan je ondersteunen in je leven. Sommigen voelen zich vrijer door Biodanza, anderen krijgen meer moed, voelen zich opener of gelukkiger.
 
Biodanza-workshops die ik geef zijn op:
Woensdagochtend (basiscursus in Purmerend) 
Woensdagavond (gevorderden in Zaandam)
Klik op de desbetreffende dag voor meer informatie.
 
Biodanza is voor mannen en vrouwen, voor jong en oud en voor een soepel of stram lijf. Het brengt je rust in je hoofd en een lekker leven. 
Zin om mee te bewegen?
Je bent van harte uitgenodigd!
Miranda van Keulen