Welkom bij Biodanza!
Biodanza is beweging. Beweging van je lijf en je leven. Geen danspasjes, je hoeft niet te kunnen 'dansen'. We bewegen op muziek. De muziek helpt ons, wijst ons de weg. Niet het denken, maar jouw impuls om te bewegen staat centraal. De muziek neemt je mee, nodigt je uit. Je gaat je steeds beter voelen! Je voelt je vitaal, je creativiteit neemt toe, je voelt je meer verbonden met jezelf, de ander, de groep. Dat maakt dat je je lekker levend voelt.
 
Biodanza is de dans van het leven. Het is afgeleid van "bios” dat leven betekent en "danza” dat het beste vertaald kan worden als "samenhangende bewegingen die vol van betekenis zijn”. Biodanza is dansen met bewegen vanuit een impuls, een gevoel. Je hoort muziek. Die muziek doet iets met je en dat gevoel laat jou bewegen. Om zo te kunnen bewegen dat het klopt. Biodanza kan je ondersteunen in je leven. Sommigen voelen zich vrijer door Biodanza, anderen krijgen meer moed, voelen zich opener of gelukkiger.
 
Ik ben Miranda van Keulen en ik geef vanaf 2003 Biodanza workshops. Dat doe ik in Zaandam, aan de Zaan en in Purmerend. In het oude centrum (waar snelle bussen van en naar Amsterdam CS in 20 min. gaan).  
 
Biodanza-workshops die ik geef zijn op:
Woensdagochtend (basiscursus in Purmerend) 
Woensdagavond (gevorderden in Zaandam)
Klik op de desbetreffende dag voor meer informatie.
 
Biodanza is voor mannen en vrouwen, voor jong en oud en voor een soepel of stram lijf. Het brengt je rust in je hoofd en een lekker leven. 
Zin om mee te bewegen?
Je bent van harte uitgenodigd!
Miranda van Keulen