Welkom! 
Blijf deze site volgen voor meer info.
 
Biodanza; muziek, beweging en contact. Helaas nu niet meer samen in een zaal, maar wel via Zoom. Het is altijd mogelijk jouw eigen beweging te maken!
 
Tijdens de lock-down periode bied ik wekelijks op de woensdagavond Biodanza via zoom aan. Voor iedereen die van dansen houdt.
 
Biodanza via Zoom, via een beeldscherm, maar toch. De ogen worden belangrijker, net als jezelf voelen. De muziek kan je ondersteunen. Vrolijk, snel, aards en hemels. De muziek en de dansen vormen een soort reis. Van buiten naar binnen en van jou naar mij.
Op je eigen manier, in je eigen 'veilige' ruimte in beweging, inspannen en ontspannen. Jij kunt er bij zijn als je wilt! Ook als je nog niet eerder bij mij hebt gedanst. Mail me en geef je op
 
 
Welkom bij Biodanza!
Biodanza is beweging. Beweging van je lijf en je leven. Geen danspasjes, je hoeft niet te kunnen 'dansen'. Het gaat over in beweging zijn. De muziek helpt, wijst ons de weg. Niet het denken, maar jouw impuls om te bewegen staat centraal. De muziek neemt je mee, nodigt je uit. Je gaat je steeds beter voelen! Je voelt je vitaal, je creativiteit neemt toe, je voelt je meer verbonden met jezelf, de ander, de groep. Dat maakt dat je je lekker en levend voelt. Kom en ervaar het zelf.
 
Als het weer mag:
Kennismakingslessen biodanza met Miranda*
op woensdagochtend 9.30-11 uur
Gedempte Singelgracht 16, Purmerend
 
Voor ervaren dansers:
op woensdagavond 20-22 uur

Voor biodanza basiscursus 18.30-19.45 uur* 
Oostzijde 355, Zaandam
 
Voor beginnende en ervaren dansers:
op vrijdagavond 19.45-21.45 uur
Jongkindt Coninckstraat 2b, Alphen a/d Rijn
 
*bij voldoende aanmeldingen, geef je nu op!
Als je wilt komen mail of bel me dan:
mirandavankeulen@hotmail.com  
06 20133 226
 
Biodanza is de dans van het leven. Het is afgeleid van "bios” dat leven betekent en "danza” dat het beste vertaald kan worden als "samenhangende bewegingen die vol van betekenis zijn”. Biodanza is dansen met bewegen vanuit een impuls, een gevoel. Je hoort muziek. Die muziek doet iets met je en dat gevoel laat jou bewegen. Om zo te kunnen bewegen dat het klopt. Biodanza kan je ondersteunen in je leven. Sommigen voelen zich vrijer door Biodanza, anderen krijgen meer moed, voelen zich opener of gelukkiger.
 
Ik ben Miranda van Keulen en ik geef sinds 2003 wekelijkse Biodanza workshops. Dat doe ik in Zaandam, aan de Zaan, in Purmerend en in Alphen a/d Rijn.  
 
Biodanza is voor mannen en vrouwen, voor jong en oud en voor een soepel of stram lijf. Het brengt je rust in je hoofd en een lekker leven. 
Naast wekelijkse lessen geef ik ook Aquabiodanza (Biodanza ervaring nodig), dansdagen (afstemmen met gevoel: Biodanza en contact/massage) en voor meer persoonlijke ontwikkeling: maandelijkse schoolweekenden biodanza
school Amsterdam).
 
Zin om mee te bewegen?
Je bent van harte uitgenodigd!
Miranda van Keulen