Welkom bij Biodanza!
Biodanza is beweging. Beweging van je lijf en je leven. Geen danspasjes, je hoeft niet te kunnen 'dansen'. Het gaat over in beweging zijn. De muziek helpt, wijst de weg. Niet het denken, maar jouw impuls om te bewegen staat centraal. De muziek neemt je mee, nodigt je uit. Je gaat je steeds beter voelen! Na Biodanza geven veel mensen aan dat zij zich vitaler voelen, blijer, vrijer. Je voelt je vaak meer verbonden met jezelf, de ander, de groep. Dat maakt dat je je lekker en levend voelt. Kom en ervaar het zelf.
 
 
Biodanza-leren-kennen met Miranda*
18.00-19.45 uur* 
Oostzijde 355, Zaandam
 
Voor ervaren dansers:
op woensdagavond 20-22 uur
Oostzijde 355, Zaandam
 
Voor beginnende en ervaren dansers:
op vrijdagavond 19.45-21.45 uur
Jongkindt Coninckstraat 2b, Alphen a/d Rijn
 
*bij voldoende aanmeldingen, geef je nu op!
 
Als je wilt komen mail of bel me dan:
mirandavankeulen@hotmail.com  
06 20133 226
 
 
Biodanza is voor mannen en vrouwen, voor jong en oud en voor een soepel of stram lijf. Het brengt je rust in je hoofd en een lekker leven. 
 
Ik ben Miranda van Keulen en ik geef sinds 2003 wekelijkse Biodanza workshops. Dat doe ik in Zaandam en in Alphen a/d Rijn.  
 
Naast wekelijkse lessen geef ik ook Aquabiodanza (in heerlijk warm water!), dansdagen (zoals 'Biodanza en contact/massage') en voor méér transformatie in je leven: maandelijkse (school)weekenden bij de Biodanzaschool Amsterdam waar ik co-directeur ben.
 
Zin om mee te bewegen?
Je bent van harte uitgenodigd!
Miranda van Keulen