Welkom bij Biodanza!

Biodanza is beweging. Beweging van je lijf en je leven. Dus hier geen danspasjes, je hoeft zelfs niet te kunnen 'dansen'. Want niet het denken, maar jouw impuls om te bewegen staat centraal. De muziek helpt je en wijst de weg. Door in je lichaam te zakken en steeds minder 'in je hoofd' te zijn, kun je beter gaan voelen. Voelen wat jij wilt. Voelen wat jou nu past. Na een Biodanzaworkshop geven veel mensen aan dat zij zich vitaler voelen, blijer, vrijer. Je voelt je vaak meer verbonden met jezelf, de ander, de groep. Kom en ervaar het zelf. Je bent erg welkom.
 
 
Biodanza introductiecursus met Miranda:
Op woensdagavond 
18.30-19.30 uur* 
Oostzijde 355, Zaandam
 
Voor dansers met Biodanza ervaring:
op woensdagavond 19.30-21.30 uur
Oostzijde 355, Zaandam
 
Voor beginnende en ervaren dansers:
op vrijdagavond 19.45-21.45 uur

Jongkindt Coninckstraat 2b, Alphen a/d Rijn
 
*na opgave welkom
 
Als je wilt komen mail of bel me dan:
mirandavankeulen@hotmail.com  
06 20133 226
 
 
Biodanza is voor mannen en vrouwen, voor jong en oud en voor een soepel of stram lijf.
 
Ik ben Miranda van Keulen en ik geef sinds 2003 wekelijkse Biodanza workshops. Dat doe ik in Zaandam en in Alphen a/d Rijn.  
 
Sinds 2008 ben ik co-directeur van de Biodanzaschool Amsterdam. Naast de maandelijkse opleidingsweekenden geef ik ook Aquabiodanza workshops (in heerlijk warm water!), Biodanza in de natuur en dansdagen (zoals 'Biodanza en contact/massage') en speciale weekenden zoals 'Het Hart van Transformatie' (Biodanza en trauma) en Biodanza, identiteit en de 4 elementen.
 
Zin om mee te bewegen?
Je bent van harte uitgenodigd!
Miranda van Keulen