Welkom bij Biodanza!
Biodanza is beweging. Beweging van je lijf en je leven. Geen danspasjes, je hoeft niet te kunnen 'dansen'. Het gaat over in beweging zijn. De muziek helpt ons, wijst ons de weg. Niet het denken, maar jouw impuls om te bewegen staat centraal. De muziek neemt je mee, nodigt je uit. Je gaat je steeds beter voelen! Je voelt je vitaal, je creativiteit neemt toe, je voelt je meer verbonden met jezelf, de ander, de groep. Dat maakt dat je je lekker levend voelt.
 
Kennismakingslessen biodanza met Miranda
 
op woensdagochtend 9.30-11 uur
Gedempte Singelgracht 16,
Purmerend
Voor ervaren dansers:
op woensdagavond 18.30-19.45 uur
 
Oostzijde 355,
Zaandam*
Voor beginnende en ervaren dansers:
op vrijdagavond 19.45-21.45 uur

Jongkindt Coninckstraat 2b,
Alphen a/d Rijn
 
*bij voldoende aanmeldingen
 
Open voor iedereen die in beweging wil komen.
alleen via opgave: mirandavankeulen@hotmail.com of bel: 06 20133 226
 
Biodanza is de dans van het leven. Het is afgeleid van "bios” dat leven betekent en "danza” dat het beste vertaald kan worden als "samenhangende bewegingen die vol van betekenis zijn”. Biodanza is dansen met bewegen vanuit een impuls, een gevoel. Je hoort muziek. Die muziek doet iets met je en dat gevoel laat jou bewegen. Om zo te kunnen bewegen dat het klopt. Biodanza kan je ondersteunen in je leven. Sommigen voelen zich vrijer door Biodanza, anderen krijgen meer moed, voelen zich opener of gelukkiger.
 
Ik ben Miranda van Keulen en ik geef sinds 2003 wekelijkse Biodanza workshops. Dat doe ik in Zaandam, aan de Zaan, in Purmerend en in Alphen a/d Rijn.  
 
Wekelijkse Biodanza workshops die ik geef zijn op:
Woensdagochtend 9.30-11.00u, basiscursus in Purmerend
Woensdagavond  18.30-19.45u, biodanza a/d basis in Zaandam 
                             20-22 u verdiepingsgroep in Zaandam
Vrijdagavond       19.45-21.45u, open Biodanza groep in Alphen a/d Rijn
Klik op de desbetreffende dag voor meer informatie.
 
Biodanza is voor mannen en vrouwen, voor jong en oud en voor een soepel of stram lijf. Het brengt je rust in je hoofd en een lekker leven. 
Naast wekelijkse lessen geef ik ook op zondagmiddagen 6x per jaar Aquabiodanza (Biodanza ervaring nodig), dansdagen (ook ter kennismaking van Biodanza) en kun je je verder ontwikkelen via maandelijkse schoolweekenden (biodanzaschoolamsterdam).
 
Zin om mee te bewegen?
Je bent van harte uitgenodigd!
Miranda van Keulen