Biodanza met Miranda
Elke week op de woensdagochtend (basiscursus) in Purmerend en op woensdagavond (gevorderden) in Zaandam, geeft Miranda van Keulen Biodanza workshops.

"De wekelijkse Biodanza-lessen zijn de basis van de persoonlijke ontwikkelingsprocessen waartoe Biodanza ons uitnodigt."
Rolando Toro, bedenker van Biodanza.
 
 
"Op de woensdag komen we samen. Binnen 2 uur worden we een zachter, zitten we lekkerder in ons lijf én er ontstaat iets! In de loop van de weken ontwikkeld het zich. Je voelt je energie toenemen. Voelt je blijer, vrijer. Je lijf wordt soepeler. Je hoofd kan rustiger worden. Er is inspanning en ontspanning. En dat allemaal op lekkere muziek, in beweging en met een groep. Biodanza ondersteunt ons om een lekker leven te leven en ik ondersteun dat proces met liefde."
Miranda van Keulen
 
De wekelijkse lessen beginnen in Purmerend om 9.30 uur (deur open vanaf 9.15 uur) tot 11 uur. In Zaandam beginnen we om 18.45 tot 19.45 uur voor Biodanza aan de Basis; Stress te lijf. Om 20.00 uur (deur open vanaf 19.45 uur) is de zaal vrij voor iedereen met minimaal 1 jaar Biodanza ervaring. We dansen tot 22:00 uur. Daarna kun je een kopje thee drinken, voordat je lekker in je lijf naar huis gaat.  

Heb je nog vragen? Bel me gewoon even. Wil je komen? Geef je dan op.
Mijn nummer is 06 201 33 226 of via miranda@biodanzafabriek.nl
 
Je bent meer dan welkom!
Miranda.
 
Over Miranda van Keulen
 
 
 
                  
Opleiding: HBO Personeelsmanagement. Als Personeelsmanager gewerkt. Daarna is zij gaan reizen (o.a. Pakistan, China, Tibet, Zuidoost Azië), heeft in Japan en Vietnam gewerkt. Vervolgens is zij als radioverslaggever/ radiopresentator bij diverse landelijke omroepen gaan werken. 
In de zomer van 2000 kwam Biodanza in haar leven. Sinds 2004 is zij Biodanza docent. Samen met Els Boon is zij sinds 2009 directeur van de School voor Biodanza Amsterdam, zie www.biodanzaschoolamsterdam.nl.
Miranda is gespecialiseerd in Biodanza en de Stem, Aquabiodanza, Biodanza in de natuur, Biodanza en de 4 elementen, De Argonautenmissie, Kinderbiodanza, "Het hart van de transformatie" en Biodanza & massage.

Naast de wekelijkse Biodanzalessen, geeft zij maandelijks een Biodanzaschoolweekend en organiseert zij samen met een team 
2-maandelijks Biodanzafeesten zie >> in Zaandam. 
   
Open voor mensen die nog nooit eerder een Biodanzales hebben gevolgd of heel weinig ervaring hebben met Biodanza.
 
 
Na ongeveer een jaar wekelijkse Biodanza ervaring, worden de deelnemers uitgenodigd door te stromen naar de vervolgcursus op de woensdagochtend (in Purmerend) of de gevorderden op woensdagavond (in Zaandam).
 
In deze groep bouwen we in kleine stapjes er aan om het leven weer ten volle te ervaren. Hoe heerlijk het is om levend te zijn en dat te voelen in je lijf, in beweging, in jou! Zo ontwaken we uit onze 'slaap' (weinig energie, moe, het niet meer weten, teveel tvkijken.....) en met nieuwe ogen en open hart word je uitgenodigd de wereld opnieuw te ervaren.

Verdiepingsproces
woensdagavond met Miranda

is er voor mensen die al wat langer Biodanza doen.
 
 
 
 
 
Op deze avonden kunnen de lessen zich gaan verdiepen. Het is een warm nest, met mensen die uit zijn op transformatie in hun leven. Mensen die, ieder op hun eigen manier, het leven aangaan. Met kracht, passie en liefde voor alles wat leeft.
 
Zo dansen we samen als waardevolle leden van een geweldige stam waar we trots op zijn, waar we mogen leren van elkaar en elkaar aanmoedigen telkens weer de uitdagingen die het leven ons biedt, aan te gaan.